Luft til vann varmepumper

Et fleksibelt og økonomisk alternativ

Luft til vann varmepumpen henter energi fra luften ute og avgir varme via vannbåren gulvvarme, radiatorer og konvektorer.

Panasonic Aquarea luft til vann - perfekt oppvarming

Panasonic Aquarea luft til vann varmepumpe er driftssikkert og passer perfekt til romoppvarming og produksjon av varmtvann i nye og eksisterende boliger med vannbåren varme fra 100 – 300 m². Panasonic Aquarea har meget høy varmekapasitet og egner seg meget godt til gulvvarme- og radiatoranlegg med temperaturer inntil 55 C°.

Luft til vann systemet er tilpasset norske forhold, med garantert varmedrift ned til -20°C, høy COP (opp til 4,74). Dette er en fleksibel løsning som kan kombineres med et eksisterende dobbeltmantlet bereder. Meget enkel installasjon av VVS, kjøl og elektro. Innedelen er kompakt og lett å plassere.

Panasonic Aquarea leveres med markedets mest avanserte varmesentral for luft/vann-varmepumper - OSO Optima EPCI 360 liter. EPCI er spesielt tilpasset varmepumpe med mulighet for tappevannsprioritering, og gir optimale enøkfordeler. Forvarming av tappevann fra alternativ energikilde er 3x større enn i tradisjonell EP design. Den alternative energikilden utnyttes derved optimalt og tanken har større varmtvannskapasitet enn andre dobbeltmandtlede beredere. Optima serien har minimalt varmetap takket være OSO ECO Foam, og produktserien er de eneste skumisolerte varmesentralene på markedet.

Ta kontakt med oss for å få vite mer og en evt. uforpliktende befaring.